Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με πολύ μεγάλη προσέλευση πιστών τελέσθηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός επι της εορτής του Αγίου Ελευθερίου σήμερα το απόγευμα στον ομώνυμο ναό στην Ξάνθη χοροστάτουντος του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου, συνχoροστατούντος του Μητροπολίτη Ξανθής κ.κ. Παντελεήμονος και πλήθους κληρικών.

Νωρίτερα έξω στον προαύλιο χώρο πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της νέας μεγάλης εικόνας συνοδεία αστυνομικών της Παναγίας της Ελευθερώτριας, μιας αξιόλογης δωρεάς του Στυλιανού και Κωνσταντίνου Αβραμίδη που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό είναι γιοι του πολύ γνωστού εργολάβου Γεωργίου Αβραμίδη για της γυναίκας του Κατερίνας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εσπερινού ακολούθησε καφές και εδέσματα στην αίθουσα δεξιώσεων του ναού από τις κυρίες της ενορίας ενώ οι ενορίτες είχαν τον χρόνο να συζητήσουν για την υπέροχη εικόνα κόσμημα αλλά και να γνωρίσουν τον νέο μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο που ήρθε στην πόλη μας για πρώτη φορά ως μητροπολίτης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μητροπολιτών, με τον κκ. Στέφανο να δωρίζει στον Μητροπολίτη μας ένα αναμνηστικό και τον κ.κ. παντελεήμονα να τον δωρίσει μια εικόνα αντίγραφο της Παναγίας της Ελευθερώτριας και ένα επιγονάτιο.

Υποδοχή και ενθρόνιση της νέας εικόνας της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου !

Posted by XanthiNews on Donnerstag, 14. Dezember 2017

Υποδοχή και ενθρόνιση της νέας εικόνας της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου ! Συνέχεια. … 2ο

Posted by XanthiNews on Donnerstag, 14. Dezember 2017

 

Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας Ο Φιλίππων Στέφανος και πλήθος πιστών στην υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας

xanthinews

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.