Χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου κ. Ιωαννίκιος, στην Ιερά Μονή Μπέσκα για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: «Ο λόγος του Αρχαγγέλου, με τη βοήθεια της δύναμης, της δράσης και της Χάριτος του Αγίου Πνεύματος φωτίζει την ύπαρξη της Παναγίας – της νέας Εύας. Εκείνη τη στιγμή, γίνεται η σύλληψη με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος και εκπληρώνεται η πρόνοια του Θεού ότι ο Σωτήρας του Κόσμου θα έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να λάβει ανθρώπινη φύση, να γίνει ένας από εμάς. Για να ανανεώσουμε και να καθαρίσουμε τη φύση μας, να ανανεώσουμε την Κοινωνία μας στην Εκκλησία Του, να αναγεννηθούμε και να γεμίσουμε με την δικαιοσύνη του Θεού, με την αλήθεια Του και κυρίως με την αγάπη, τη χαρά και το έλεος Του».

«Όσοι εργάζονται και αγωνίζονται εδώ, ανανεώνουν και διακοσμούν αυτά τα ιερά. Και έτσι διακοσμούν τις ψυχές τους και μαζεύουν τους ανθρώπους εδώ για Ακολουθίες, για να τρέφονται με την αγάπη και τη χάρη του Θεού. Εύχομαι και προσεύχομαι για υγεία και σωτηρία».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.