ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΕΑ: Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Βρισβάνης, επισκέφθηκε το Χόμπαρτ της Τασμανίας και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο αυτού, π. Ειρηναίο Κόικα, και τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, π. Δημήτριο Κατσή.

Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος καλωσόρισε τον Επίσκοπο κ. Αιμιλιανό στην Τασμανία, εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την παρουσία του στο Χόμπαρτ. Επιπλέον, παρότρυνε τους πιστούς να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό και τη ομιλία που ακολούθησε, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη όλων προς τον Αρχιεπίσκοπο για την ευλογία να επισκεφθεί την Τασμανία ένας Ιεράρχης της Αυστραλίας.

Αντιφωνώντας, ο Επίσκοπος κ. Αιμιλιανός ευχαρίστησε καταρχάς τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για την άδεια και την ευλογία να επισκεφθεί τη νησιωτική πολιτεία και να αναδεχθεί την εξομολόγηση των πιστών, να ιερουργήσει και να πραγματοποιήσει πνευματική ομιλία.

Επίσης, ευχαρίστησε τον Επίσκοπο κ. Βαρθολομαίο για την ευγενική πρόσκληση.

Καταληκτικά, ο Επίσκοπος Μελόης μετέφερε στους ομογενείς του Χόμπαρτ την αγάπη και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, και ευχήθηκε εκ μέρους του καλό και ευλογημένο Πάσχα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.