ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ – Κληρικός με το εκκλησιαστικό όνομα Αυγουστίνος έγινε πριν ένα χρόνο ο συνονόματος εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου και πλέον είναι αρχιμανδρίτης, καθώς χειροτονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πατέρας του και γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου στην εκπομπή «Πρωινό»: «Είναι μία στιγμή που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Για εμένα προσωπικά και για όλη την οικογένεια. Είναι η σημαντικότερη στιγμή μετά τη γέννησή του και είναι ευτυχία του γονέα να βλέπει το παιδί του να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει επιλέξει», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για αν το έχει δώσει κάποια συμβουλή στο παιδί του, ο Ηρακλής Βλάχος απάντησε πως δεν έδινε συμβουλές, αλλά τον διαβεβαίωνε πάντα πως όλα θα πάνε καλά. «Ακόμα και στα δύσκολα να πιστεύεις πως αυτό είναι προσωρινό και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», πρόσθεσε ο πατέρας του αρχιμανδρίτη και ανέφερε πως από τις πρώτες κιόλας τάξεις του σχολείου, ο πατήρ Αυγουστίνος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την εκκλησία.

Τον περασμένο χρόνο, ο Ανέστης Βλάχος άλλαξε το όνομα στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε «πατέρας Αυγουστίνος Βλάχος», μετά την κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο. Εδώ και πολύ καιρό, οι φωτογραφίες από την κοσμική ζωή του έχουν αντικατασταθεί από εκκλησιαστικές εικόνες και φωτογραφίες του από το ιερό και από τις λειτουργίες.

Μάλιστα και ο πατέρας του, Ηρακλής Βλάχος, με μια ανάρτησή του στις 15 Ιουνίου του 2023, ανακοίνωσε στα social media ότι το παιδί του χειροτονήθηκε κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος: «Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Αξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες» είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Δείτε παλαιότερες φωτογραφίες του Πατέρα Ανέστη Βλάχου με τον παππού του

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.