Με μια θερμότατη επιστολή ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συνεχάρη τον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος στη Θ’ Αναθεωρητική Βουλή, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου με θέμα: «Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη Ευκαιρία ή Νέο Ξεκίνημα;» των εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Στυλιανίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, γνωρίζει τον Βουλευτή Ροδόπης από τα χρόνια της γόνιμης συνεργασίας, που είχαν την περίοδο που ήταν δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη ή αργότερα στη Σχολή της Χάλκης και ο Θρακιώτης Πολιτικός ήταν Υφυπουργός Εξωτερικών ή Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, τον συνεχάρη «για τη σημαντική προσφορά του ως Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην οποία το σύγχρονο Ελληνικό Κράτος οφείλει την επικαιροποίησης νόμων για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ευχήθηκε στον ίδιο, την οικογένεια του και τους συνεργάτες του ευλογία και δύναμη του Θεού για υγεία και ευημερία, ώστε να συνεχίσει το εθνικό του έργο προς ευημερία και πρόοδο της φίλτατης Πατρίδας μας…»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.