Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, απέστειλε σήμερα μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια (20 τόνοι) στη Γάζα προς ενίσχυση των συνανθρώπων που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές συνέπειες των εχθροπραξιών που μαίνονται στην περιοχή.

Η ανθρωπιστική αποστολή του Ε.Ε.Σ. (20 τόνοι) περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες, αλεύρι, ρούχα και κουβέρτες και απεστάλη σήμερα με ειδικό κοντέινερ με προορισμό το Port Said της Αιγύπτου, όπου θα παραληφθεί τις επόμενες μέρες από την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, σε συνεργασία με την Αιγυπτιακή Ερυθρά Ημισέληνο, και εν συνεχεία θα διαμοιραστεί με ασφάλεια άμεσα στους πολίτες.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, η Α.Ε. Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Yussef Dorkhom, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα ενημέρωσε τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Παλαιστίνη, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη του Ε.Ε.Σ. σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους κατοίκους της.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.