Στην τελετή παράδοσης καθηκόντων του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ. Βασιλείου Καραΐσκου παρέστη σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Καραπιπέρης και το σύνολο του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στην προσφώνησή του προς τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Καραΐσκο και ευχήθηκε τη βοήθεια του Θεού στα νέα του καθήκοντα. Αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ της Τοπικής μας Εκκλησίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, «με κοινό σημείο αναφοράς τους ανθρώπους, που είναι ζωντανές εικόνες του Θεού».

Ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την εκτίμησή του στους άνδρες και στις γυναίκες του Σώματος, «που τιμούν την αποστολή τους». Κάλεσε δε όλους να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο τρόπο, «σεβόμενοι τον Νόμο, σε κλίμα ενότητας, που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Αυτό το παράδειγμα ζητά σήμερα η κοινωνία μας, από εμάς που καλούμαστε να λειτουργούμε ως πρότυπο για τον λαό μας…».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.