Γράφει η Μητρόπολη Δημητριάδος

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρέστη στις εγκαταστάσεις του Σουρλίγκειου Γηροκομείου της Ι.Μ.Δ. στα Κανάλια, την Τετάρτη 17-01-2018, προκειμένου να ευλογήσει την βασιλόπιτα του Ιδρύματος και να συμμετάσχει στη μουσική εκδήλωση, που έγινε προς τιμήν των φιλοξενουμένων του Ιδρύματος από το γνωστό μουσικό συγκρότημα του Βόλου REDWINEBAND.

Ο κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του συγκροτήματος κ.κ. Αλέξη Βαγενά (σαξόφωνο), Γιάννη Καλατζή (κιθάρα), Λάζαρο Λιακόπουλο (τραγούδι, κιθάρα) & Μιχάλη Πόρναλη (τραγούδι, κιθάρα), καταξιωμένους επιστήμονες της πόλης μας, με πάθος για τη μουσική, και την κ. Έλλη Σαμαλίδου, που τους συνόδευσε στο μπουζούκι, για την όμορφη μουσική βραδιά που προσέφεραν στους τροφίμους του Γηροκομείου, καθώς και το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος για τις άοκνες προσπάθειές τους.

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο των Καναλίων Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο των Καναλίων

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.