Αταλάι: Περιμένουμε μιαν ειλικρινή απολογία από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

H Vatan (19.01.21) γράφει ότι ο «επικεφαλής θρησκευτικών υποθέσεων» Ταλίπ Αταλάι, επέκρινε έντονα τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου ενάντια στο Ισλάμ και δήλωσε πως περιμένουν μιαν ειλικρινή απολογία για όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Αταλάι είπε πως οι δηλώσεις του Ιερώνυμου, που ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι «το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία» και ότι «οι Μουσουλμάνοι είναι υπέρμαχοι του πολέμου», είναι επικίνδυνα λόγια που δημιουργούν μίσος και εχθρότητα και τα οποία τρομάζουν και πληγώνουν τους Μουσουλμάνους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Κύριε Αταλάι
1. Ιμάμης Όλοι οι άπιστοι είναι λεία πολέμου , σύμφωνα με την ΣΑΡΙΑ τα λάφυρα του Πολέμου ( Γυναίκες - Άνδρες - Παιδιά - Σπίτια - Χωράφια ) μοιράζονται στους Μουτζαχεντίν.
2. ΣΟΥΡΑ 2 ΣΤΙΧΟΣ 193
Πολεμήστε μέχρι να απαλειφθεί η ειδωλολατρία και να κυριαρχήσει ο νόμος του ΑΛΑΧ.
3. Σε μία μόνον χώρα , την Γαλλία , το 2018 έγινα 1063 επιθέσεις σε χριστιανικές Εκκλησίες και σύμβολα . Γιατί αναφέρω καταστροφές Εκκλησιών - Συμβόλων ανά τον κόσμο τότε ο κατάλογος θα είναι τεράστιος. Εάν δε αναφέρω και όλα τα ειδεχθεί εγκλήματα που έχουν γίνει τότε θα πρέπει να γράψω ολόκληρο βιβλίο.
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΤΑΛΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.