Αναφέρει ο Αργολικός Παλμός

Εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα η “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” η δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης η σημαντικότερη της Πελοποννήσου, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, όπου στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους εκθέτες.

Στα εγκαινια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Επίδαύρου Κ.Γκάτζιος και Ερμιονίδας Δ. Σφυρής, ο Γιάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η Βασιλική Δερτιλή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο Δημήτρης Μανιάτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και ο οικοδεσπότης Φωτής Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κα.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας τόνισε:

“Το 2016 τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «Πελοπόννησος EXPO». Επρόκειτο για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που έγινε για πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης και ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς

όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.

Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία, η γαστρονομία και η ψυχαγωγία συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.

Με στόχο, λοιπόν, να εδραιώσουμε ακόμη περισσότερο το brand της έκθεσης και να κατοχυρώσουμε τη φήμη της ως μια από τις ανερχόμενες και πιο σημαντικές εκθέσεις του είδους της πανελληνίως , τα επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου συμφώνησαν η επόμενη «Πελοπόννησος EXPO» να γίνει στην Αργολίδα.

Έχοντας ως Επιμελητήριο Αργολίδας ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση παραγωγικών εκθέσεων από το 1995, φιλοδοξούμε η «Πελοπόννησος EXPO 2017» που θα φιλοξενηθεί στο νομό μας να γίνει για 5 ημέρες το επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Ο Αργολίδος Νεκτάριος στον Αγιασμό της έκθεσης στη Πελοπόννησο

Ο Αργολίδος Νεκτάριος στον Αγιασμό της έκθεσης στη Πελοπόννησο

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.