Ο Μητροπολίτης Αργολίδος συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και πρόεδρο της επιτροπής συσσιτίου, π. Ελευθέριο Μίχο, επισκέφθηκε τον χώρο όπου ετοιμάζουν οι εθελοντές και οι εθελόντριες το φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και που αυτόν τον καιρό έχουν αυξηθεί λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν με την εθελοντική τους προσφορά και δεν παρέλειψε να τονίσει σε όλους να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Να σημειωθεί πως στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου καθημερινά σιτίζονται περί τα 150 άτομα.

Οι ανάγκες για τρόφιμα είναι πολύ μεγάλες και ο πρόεδρος του Συσσιτίου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος ευελπιστεί στην φιλανθρωπία και την καλοσύνη των πολιτών.

Αξιέπαινη θεωρεί την βοήθεια που προσφέρει ο δήμος Ναυπλίου κι ιδιαιτέρως ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος.

Προηγήθηκε Κεκλεισμένων των θυρών Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου λόγω των μέτρων της πολιτείας για τον κορονοϊο,

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο σε μια εντελώς άδεια από κόσμο εκκλησία, λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Στην θεία λειτουργία συμμετείχε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος κι ο διάκονος π. Νικόλαος Μίχος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.