ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, Γεώργιος Καντώνης διόρισε τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Βρέιμ Διευθυντή του Εκδοτικού Οίκου της Θεολογικής Σχολής, γνωστού ως Holy Cross Press. Ο διορισμός του π. Βρέιμ ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Υπογραμμίζεται ότι ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βρέιμ ήταν από το έτος 2007 μέχρι τώρα Διευθυντής του Τμήματος Κατηχητικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής. Τον π. Βρέιμ θα αντικαταστήσει ο νέος Επίσκοπος, ο Ναζιανζού Αθηναγόρας, ο οποίος παράλληλα θα εξακολουθήσει να ασκεί και τα καθήκοντα του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου.

Το Τμήμα Κατηχητικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής εδρεύει στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και συγκεκριμένα τα γραφεία της στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο διοίκησής της.

Ο π. Αντώνιος Βρέιμ είχε διατελέσει και στο παρελθόν Διευθυντής του εκδοτικού Οίκου της Σχολής. Επί ημερών του είχαν εκδοθεί θεολογικά βιβλία γνωστών συγγραφέων όπως του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη Ζηζούλια, του Χρήστου Γιανναρά, του αειμνήστου π. Δημητρίου Στανλινόε. Επίσης, είχε την επίβλεψη έκδοσης Λειτουργικών Βιβλίων για την ευρύτερη χρήση από την Εκκλησία στις κοινότητες.

Ακόμα από τη θέση του Διευθυντή της Κατηχητικής Παιδείας είχε την πρωτοβουλία έκδοσης εγχειριδίων διδασκαλίας της Ορθόδοξης Πίστης για όλες τις γενιές και ηλικίες των Ελληνοαμερικανών μαθητών και μαθητριών των Κατηχητικών Σχολείων των κοινοτήτων ανά την Αμερική.

Ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βρέιμ είναι γνωστός στους ιερείς και κοινότητες ανά την Αρχιεπισκοπή, ενώ συμμετέχει σε επιχώρια αλλά και διεθνή συνέδρια στα οποία συζητούνται καινούργιες προοπτικές και μεθοδολογίες Κατηχητικής Εκπαίδευσης.

Ο π. Βρέιμ κατάγεται από το Σικάγο και έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια DePaul και Chicago Universities, στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού από την οποία έλαβε το δίπλωμα Master of Divinity και στο Boston College της Βοστώνης, από το οποίο έλαβε το Διδακτορικό δίπλωμα στην Κατηχητική Παιδεία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.