Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την επίθεση στον υποψήφιο για το Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Ανδρέα Καραγιάννη.

Εν τω κόσμω τούτω θλίψιν έχουσιν οι θέλοντες ευσεβώς ζην.

Με αφορμή τους προπηλακισμούς και την χυδαιολογία με την οποία ήλθε αντιμέτωπος ο συναγωνιστής της Ορθοδοξίας και της ορθοπραξίας ελλογιμώτατος κ. Καραγιάννης Ανδρέας καθοδόν προς το εκλογικό τμήμα , συνοδευόμενος από την λαμπρά οικογένειά του , δηλώνω αμέριστη συμπαράσταση και καταδικάζω κάθε μορφή βίας από αναρχικούς τραμπούκους.

Ο καθ’ όλα εντιμώτατος και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές κ. Καραγιάννης είναι άνθρωπος αλτρουιστής εμποτισμένος με τα νάματα της ορθοδόξου παραδόσεώς μας και είναι λογικό να διεγείρει τον φθόνο ορισμένων εν Χριστώ αδελφών μας που παρακινούνται από ταπεινά και ευτράπελα κίνητρα. Έπειτα στην δημοκρατία μας ο μόνος τρόπος επίλυσης διαφορών δεν είναι το δίκαιο της πυγμής αλλά ο διάλογος.

Αγαπητέ μου κ Καραγιάννη, ο όχλος λιθοβολεί την αξία . Επ ουδενί μην πτοείσθε. Οι έχοντες οφθαλμούς του οράν και ώτα του ακούειν σας δικαιώνουν.
‘Ερρωσο !

Ο πνευματικός σου
Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.