Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εξέδωσε ανακοίνωση, ότι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, ο οποίος θα δεχθεί ευχές στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής.

Ευλαβεστάτους Ιερείς και Διακόνους,
Αξιοτίμους Προέδρους των Εκκλησιαστικών Επιτροπών,
των Βοηθητικών Αδελφοτήτων και των Σχολικών Επιτροπών
των Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Αγαπητοί μας εν Κυρίω,

Ευχαρίστως σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικώς το ευσεβές Ποίμνιο της Κοινότητάς σας σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα, το οποίο προτρέπουμε όπως αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοινότητος σας και τοποθετηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιερού σας Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος θα δεχθεί ευχές στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και το απόγευμα μεταξύ 5:00 και 7:00 μμ.

Ευχόμενοι σε σας υγεία και την επιστασία του Αγίου Θεού στα έργα σας, διατελούμε μετά θερμών ευχών και της εν Κυρίω αγάπης.

Εκ της Πρωτοσυγκελλίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.