Οικουμενικό Πατριαρχείο - ειδήσεις.

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 28 Ιουνίου,στο Φανάρι, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ Δαμιανός.

Ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου, συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανο, Ιεράρχη του Οικουμενικού Θρόνου και υπεύθυνο του Μετοχίου της Μονής Σινά στην Πόλη, τον Αρχιμανδρίτη Παϊσιο Μπουρούδη και την κυρία Αικατερίνη Σπυροπούλου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός, νωρίτερα, προσκύνησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Μετόχι της Ι. Μονής Θεοβαδίστου Όρους Σινά, που βρίσκεται στην περιοχή του Φαναρίου, και μαζί με τον εκπρόσωπο της Μονής Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως επελήφθησαν των προβλημάτων τα οποία απασχολούν το Μετόχι, επικοινωνώντας και με τις αρμόδιες Βακουφικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται, ότι ο Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, κατόπιν παρακλήσεως του Αρχιεπισκόπου Σιναίου, ανέλαβε την ευθύνη του Σιναϊτικού Μετοχίου, μετά τον θάνατο του Μητροπολίτου Πριγκηποννήσων κυρού Ιακώβου, ο οποίος είχε την ευθύνη αυτή επί πολλά χρόνια.

O Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

O Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο


O Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.