Μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παρεπιδημών στην Αμερική Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και αφού έλαβε χθες Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε για μία μέρα, σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ανήμερα τής εορτής τής Υπαπαντής, παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα τού περικαλλούς Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Σάρλοτ, όπου και μετέλαβε των αχράντων μυστηρίων.

Ο ιερατικός προϊστάμενος τού ναού π. Βασίλειος Τσουρλής καθώς και το εκκλησίασμα τού ναού, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα τον Προκαθήμενο τής Εκκλησίας Κύπρου και τη συνοδεία του.

Να αναφερθεί ότι στη Θεία Λειτουργία, μαζί με τούς υπόλοιπους ύμνους, εψάλη και το απολυτίκιο τού ιδρυτού και προστάτου τής Εκκλησίας τής Κύπρου αποστόλου Βαρνάβα.

Στη συνέχεια, οι παρευρίσκομενοι είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις σπάνιες αυτές ευκαιρίες με ομαδικές φωτογραφίες μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στην παρακείμενη αίθουσα, όπου παρετέθη κέρασμα και εψάλη πολυχρονισμός τού Μακαριωτάτου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.