Μια ευχάριστη έκπληξη και ευλογία για τους κατασκηνωτές και τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς αποτέλεσε η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου του Κατάρ, κ. Μακαρίου, στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Καλαμαριάς στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Τον Αρχιεπίσκοπο Καττάρων μαζί με τους συνεργάτες του συνόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνος.
Με εγκαρδιότητα τους υποδέχθηκαν ο Υπεύθυνος των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης, ο διαχειριστής π. Ιωάννης Ανεστόπουλος, το Αρχηγείο, τα στελέχη και οι κατασκηνωτές καλωσορίζοντάς τους με κραυγές και συνθήματα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων κατόπιν αδείας του οικείου Μητροπολίτου Κασσανδρείας, κ. Νικοδήμου, τέλεσε τον Αγιασμό για την Δ’ Κατασκηνωτική περίοδο Αγοριών Δημοτικού.

Στην κοινή κατασκηνωτική τράπεζα που ακολούθησε οι κατασκηνωτές είχαν την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να ακούσουν και να αφουγκρασθούν τον πνευματικό αγώνα και την ποιμαντική μέριμνα των δύο Αρχιερέων, ενώ παράλληλα ανταποκρινόμενοι στους υψηλούς επισκέπτες και μέσα σε κλίμα χαράς και ευφροσύνης Χριστού παρουσίασαν κατασκηνωτικούς ύμνους, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κατάρ στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Καλαμαριάς

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.