Συγκίνηση κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ορθόδοξος Λόγος» - Τον Αρχιεπίσκοπο εξέπληξε ευχάριστα «παρέμβαση» τηλεθεατή - Τρία μικρά παιδιά με αγγελικές φωνές τραγούδησαν και αφιέρωσαν το «Κρήτη μου όμορφο νησί» στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.

Σπάνιο και ασυνήθιστο είναι να βλέπεις και να ακούς έναν Αρχιεπίσκοπο να τραγουδά. Ωστόσο αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής «Ορθόδοξος Λόγος» που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, κατά την διάρκεια της πρώτης του τηλεοπτικής εμφάνισης στην εκπομπή που προβάλλεται κάθε Κυριακή στην ΚΡΗΤΗ TV, τραγούδησε το παραδοσιακό Κρητικό τραγούδι «Κρήτη μου όμορφο νησί», μετά από τηλεφωνική παρέμβαση τηλεθεατή, πατέρα τριών παιδιών.

Ο ίδιος μετά το τέλος της συνομιλίας που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιάννη Λίλη, είπε χαρακτηριστικά «τα τρία παιδιά μου, θα ήθελαν να σας αφιερώσουν ένα τραγουδάκι» κι εκείνα ξεκίνησαν… παρασύροντας με τις αγγελικές φωνές του τον νέο Κρητικό ποιμενάρχη να τραγουδήσει κι εκείνος.

Υπενθυμίζεται ότι απλός και προσιτός ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής, το κατώφλι των εγκαταστάσεων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεοπτική παρουσία του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.