Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, παρέθεσε δείπνο σε μουσουλμάνους, χριστιανούς και Εβραίους θρησκευτικούς ηγέτες, την περασμένη Τρίτη, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, πρώτος και καλύτερος ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος δεν ανακοίνωσε το γεγονός, όπως συνηθίζει να κάνει ακόμα .

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που αποφεύγει να τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν την Τουρκία.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, οι προσκεκλημένοι περιλάμβαναν τον Αρχιεπίσκοπο της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Ελπιδοφόρο, τον Αποστολικό Αρχιεπίσκοπο Nuncio Christophe Pierre, τον Ραβίνο Marc Schneier, τον πρόεδρο του Ιδρύματος Εθνικής Κατανόησης (FFEU) και τον καθηγητή Bilal Kuspinar, πρόεδρο του Diyanet Center of America.

Ο πρέσβης Elin Suleymanov από το Αζερμπαϊτζάν ήταν ο ειδικός προσκεκλημένος στην εκδήλωση αυτή. Πολλοί ιμάμηδες, ραβίνοι, επίσκοποι, ηγέτες και μελετητές ήταν επίσης παρόντες.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν επίσης ένα ρεσιτάλ «kanun». Πρόκειται για ένα παραδοσιακό έγχορδο όργανο της οθωμανικής μουσικής με βαθιές ιστορικές ρίζες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.