Ι.Μ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Την παραμονή της μνήμης του Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (Δεύτερα 29 Αυγούστου 2022), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά του και έχει προστάτη του τον άγιο Αλέξανδρο, συμμετείχε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον μοναδικό για τη Μητρόπολη Ιερό Ναό προς τιμήν του Αγίου, στο χωριό Κάτω Ασέα του τέως Δήμου Βαλτετσίου.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και συμμετείχαν επίσης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Μάνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος διακόνησε στο κήρυγμα, καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.

Στην Ακολουθία κατέφθασε και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, για να ευχηθεί στον αδελφικό του φίλο για τα ονομαστήριά του.

Ιερείς, άρχοντες του τόπου, κάτοικοι της περιοχής και των πέριξ χωριών και αρκετοί εκ Τριπόλεως, τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του αγίου Αλεξάνδρου και ευχήθηκαν τα δέοντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.