Τις εγκάρδιες ευχές της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του μεταφέρει με γράμμα το οποίο απέστειλε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

«Πάσα ασθένεια και δοκιμασία εν τω βίω ημών αποβαίνει πηγή ευλογιών και χαρίτων, δι’ όσους εξ ημών δύνανται να εννοήσωσι την παύλειον ρήσιν: «τοις αγαπωσιν τον θεον παντα συνεργει εις αγαθον» Ρωμ. 8,28″ αναφέρει μεταξύ άλλων ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επιστολή του, και καταλήγει: «ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων ημών αποκαταστήση υμάς υγιαίνοντα, εις το διαποιμαίνειν εις έτη πολλά την εμπεπιστευμένην υμίν ποίμνην του Χριστού».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση των τακτικών εργασιών της, η ΔΙΣ ανέφερε πως ενέκρινε την αποστολή επιστολών συμπαθείας προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο και προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, διά των οποίων θα εκφράζονται ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και πλέον έχει μεταφερθεί στη Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν καθημερινά την πορεία της υγείας του. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον και συνομιλεί καθημερινά με τους άμεσους συνεργάτες του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.