Όπως αναφέρει η Μητρόπολη

Τo απόγευμα της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της ¨Καταφυγής¨ ο απολογισμός του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως για το παρελθόν έτος 2017.

Αφού προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος ευλόγησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Καταφυγής» την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εισηγήσεις των κυρίων συνεργατών, αρχομένης από εκείνης του ευλαβεστάτου Ιεροδιακόνου π. Χριστοφόρου Αραβανή, υπευθύνου του Γ.Φ.Τ.

Ο π. Χριστοφόρος παρουσίασε αναλυτικά όλο το φάσμα του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου για το έτος 2017 και ευχαρίστησε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες για την εθελοντική εργασία τους, τόσο στον Έρανο Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την συνολική προσφορά τους στην φιλάνθρωπη διακονία των ενδεών αδερφών μας. Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση από τον αξιότιμο κ. Γρηγόριο Κοντογιάννη, Ταμία του Γ.Φ.Τ.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά κληρικούς και λαϊκούς για την συμβολή τους στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Ιερά μας Μητρόπολη. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τιμητικοί έπαινοι κι ευλογίες στα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης.

Ο Απολογισμός του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπολης Λευκάδος Ο Απολογισμός του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπολης Λευκάδος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.