Ι.Μ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ρεθύμνου και Διοικητής του 548 Α/Μ Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Καλυβιώτης, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά του, επισκέφθηκε, την Τρίτη, 1η Αυγούστου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο νέο Ανώτατο Διοικητή Φρουράς του Νομού μας κάθε επιτυχία στα υψηλά και ευθυνοφόρα καθήκοντά του, τον διαβεβαίωσε για την άριστη συνεργασία και συμπόρευση για το κοινό καλό του τόπου μας και τόνισε την αγάπη του Ρεθύμνου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, προς το Στρατόπεδο του Ρεθύμνου και την ανάγκη να συνεχίσει την πολυτίμητη παρουσία και προσφορά του και διά του Κέντρου των Νεοσυλλέκτων, το οποίο μάλιστα τυγχάνει το μοναδικό σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Σεβασμιώτατος επιπλέον ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την παρουσία του, κατά το παρελθόν Σάββατο, 29η Ιουλίου 2023, στα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Μάρτυρος Αγαθόποδος στην Ενορία του Πανόρμου, ενός Ναού μοναδικού σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, και τόνισε την αξία της πίστης και της φιλοπατρίας, όπως αποτυπώνονται πολύ όμορφα, συν τοις άλλοις, στους Αγίους Τέσσερις Νεομάρτυρες του Ρεθύμνου, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα ζωής και μαρτυρίας για όλους μας.

Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ρεθύμνου, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία, τον σεβασμό στους θεσμούς και στις αξίες, και εξέφρασε την επιθυμία του για την αξιοποίηση όλων των δυνάμεων και των δυνατοτήτων για το καλό του τόπου μας και την καλή παρουσία του Στρατού μας σε όλες τις πτυχές της ζωής του τόπου.
Ανταλλάχθηκαν και από τις δύο πλευρές αναμνηστικά δώρα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.