Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, και έψαλλε την πρώτη στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Γάσι Μονοφατσίου με την συμμετοχή του Οικονόμου Νεκταρίου Δερμιτζάκη, εφημερίου της Ενορίας.

Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικο Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, όπου χοροστάτησε της ακολουθίας ψάλλοντας την Α και την Δ στάση των χαιρετισμών με την συμμετοχή του Αναπλ. Γενικού Αρχιερατ. Επιτρόπου και Προϊσταμένου του Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.
Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως για τον μακαριστό Μητροπολίτη Συνάδων κυρό Διονύσιο.
Παρόντες, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και η πρώην βουλευτής κ. Μαρία Σκραφνάκη.
Και στις δύο ακολουθίες ο Σεβασμιωτατος ομίλησε καταλλήλως και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή πορεία προς την αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.