Με μεγάλη λύπη βλέπουμε την νέα ιεροσυλία που οι Τούρκοι επιχειρούν εις βάρος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, μετατρέποντας την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί.

Δεν έχουμε άλλα όπλα να αντιτάξουμε ως πιστοί χριστιανοί ει μη το όπλο της προσευχής. Γι’ αυτό και το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 8.30-10.30μ.μ. στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην προστάτιδα της Πόλεως, αλλά και του Ελληνισμού, την Υπεραγία Θεοτόκο.

Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Ας προσέλθουμε με πίστη, Ας ικετεύσουμε την Υπέρμαχο Στρατηγό να μη λησμονήσει τον λαό και την Ορθοδοξία μας και ας διαμαρτυρηθούμε πνευματικά στον βαρβαρισμό που η εποχή μας και οι Μεγάλες Δυνάμεις για μία ακόμη φορά επιτρέπουν να επικρατεί».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Νικολοβιέννης Σπυρίδων

Ἔτσι! Εὔγε στὸν Σεβασμιότατο διὰ τὴν πρωτοβουλίαν!
Θὰ πρότεινα, κατὰ τὴν ἀκολουθία τοῦ Ἀκαθίστου ὕμνου, νὰ προστεθοῦν οἱ ἐκτὸς τυπικοῦ- πλὴν ἁρμόζοντες εἰς τὴν περίπτωσιν- Ψαλμοὶ 34ος καὶ 108ος.