Ο Νίκος Πιτσικάλης ανέβηκε στον Όλυμπο για να υψώσει σημαία κατά του παιδικού καρκίνου και μια φωτογραφία του 2χρονου γιου του.

Συγκλονίζει ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος αποφάσισε να ανέβει στον Όλυμπο για να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους γονείς που δίνουν μάχη για την υγεία των παιδιών τους.

Ο Νίκος Πιτσικάλης ανέβηκε στον Όλυμπο για να υψώσει σημαία κατά του παιδικού καρκίνου και μια φωτογραφία του 2χρονου γιου του που πάσχει από καρκίνο στο μάτι.

Ο πατέρας του μικρού Άγγελου, που πρέπει να ταξιδεύει διαρκώς στην Ιταλία για τεστ και θεραπείες, δήλωσε ότι η κίνησή του ήταν συμβολική: “Όπως οι γονείς με παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρέπει να ανέβουν το δικό τους “βουνό” έτσι κι εγώ ανέβηκα στο βουνό για να δείξω ότι μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή” τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα καλύτερα της ζωής του, παρά τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού, καθώς τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ του μικρού μαχητή ήταν ιδιαίτερα καλά!

Το θαύμα του Αγίου Παρθενίου και ο Ναός στην Οδό Λιοσίων

Ο Άγιος Παρθένιος έκανε το θαύμα του και αυτή τη φορά μιας και προσκυνούσαν συχνά στον Ιερό Ναό του Αγίου Παρθενίου της οδού Λιοσίων και όπως μαρτυρούν θεραπεύθηκε το παιδάκι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΣΤΟ INSTAGRAM

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.