«Αγάπη προς τους αμαρτωλούς και τους αδικημένους, αγάπη στους εν ανάγκαις και στους φτωχούς, σε όποιον βρίσκεται σε ανάγκη ο Άγιος Νικόλαος φαίνεται να παρεμβαίνει».

«Οι 16 Μητροπολιτικοί Ναοί από τους 82 της χώρας μας ανήκουν στον Άγιο Νικόλαο».

«Είναι μέγιστος Ιεράρχης, Πανάγιε Άγιε Νικόλαε αναφέρει το τροπάριο επειδή δεν είναι απλός Άγιος αλλά Πανάγιος».

«Είναι ίσως η χειρότερη περίοδος που βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης ενώ οι λαοί δεν προσφεύγουν στον Θεό και σε εμάς τους Ορθοδόξους ο Άγιος Νικόλαος είναι γνωστός Άγιος και πρέπει να εμπνευστούμε από το πρόσωπο του Αγίου και των Αγίων γενικότερα και να γίνουμε όλοι άνθρωποι της Αγάπης. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας της Αγάπης. Η Αγάπη δεν είναι μόνο πράξη είναι κίνηση της ψυχής»

Να σκεφτεί ο καθένας μας, τώρα που δεν έχουμε άλλο τρόπο να εκφράσουμε την πίστη μας, να εκφράσουμε την αγάπη μας διαφορετικά, εμπνευσμένοι από τον Άγιο Νικόλαο και το δεύτερο η προσευχή μας, η προσευχή και η βεβαιότητα ότι μπορεί να κάνει το θαύμα του και σε εμάς».

«Στρεφόμαστε και εμείς και του λέμε Πανάγιε Νικόλαε έλα γρήγορα και λύτρωσε μας από αυτό το διέξοδο και δώσε μας τη Σωτηρία και τη Χάρις του Θεού. Να δώσει ο Θεός να είναι βοήθεια μας ο Άγιος Νικόλαος και να μας δίνει τη χάρη του, τη δύναμη και την ευλογία του. Χρόνια πολλά σε όλους και Βοήθεια μας ο Άγιος Νικόλαος.»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.