Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ του Αγίου μας έζησε χθες η κυρία Ελευθερία Αβραάμ η οποία μου ζήτησε μέσα απο την καρδιά της να το μοιραστώ αμέσως μαζί σας. Διαβάστε το και εσείς και μοιραστείτε το με όλο το κόσμο να φτάσει παντού η αγάπη και η δύναμη του Αγίου μας.

“Ονομάζομαι Ελευθερία Αβραάμ, είμαι 46 ετών και είμαι μόνιμη κάτοικος Λάρνακας μητέρα πέντε παιδιών. Τον Αύγουστο μετά απο ένα υπερηχογράφηµα (Ultrasound) που έκανα στο Συνέσιο Ιατρικό Κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα με τον χειρούργο κύριο Καραγιάννη, διαγνώστηκα με 3 όγκους στο λαιμό. Δεν θα το κρύψω επειδή και στο παρελθόν πέρασα τέτοιες δοκημασίες, τρόμαξα και δεν ήθελα να περάσω τα ίδια για άλλη μια φορά.
Αμέσως ο γιατρός μου με παρέπεμψε σε ένα άλλο ιατρικό κέντο για μια πιο εξειδικευμένη εξέταση και συγκεκριμένα στο Διαγνωστικό Κέντο Πρόγνωσις στη Λάρνακα η οποία και έγινε πριν 3 ακριβώς βδομάδες. Τα αποτελέσματα δυστυχώς τα ίδια. Τρείς μεγάλοι σε μέγεθος όγκοι στον λαιμό μου οι οποίοι θα έπρεπε άμεσα να αφαιρεθουν και να σταλούν για βιοψία.Εκεί ήταν που ένιωσα αυτή τη φορά να χάνω τη γη κάτω απο τα πόδια μου όπως λέμε. Γνώριζα πάνω κάτω τι θα περάσω για ακόμη μια φορά.
Ο γιός μου ο μικρός είχε πάει στο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στην Παναγία του Τράχωνα στον Στρόβολο και έφερε λαδάκι, μύρος και φυλαχτό του Αγίου Εφραίμ. Καθημερινά εδώ και 3 βδομάδες σταυρονόμουνα με το λαδάκι και το μύρος του Αγίου, ενώ τοποθέτησα στο μαξιλάρι μου το φυλαχτό του. Προσευχόμουνα καθημερινά να με κάνει καλά και να μου δώσει δύναμη.
Χθες λοιπόν Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, επισκέφτηκα στο Απολλώνειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία τον ενδοκρινολογο τον κύριο Όξινο για να με εξετάσει και αυτός και να δώσει το πράσινο φως για χειρουργείο και στην συνέχεια την βιοψία. Μετα το τέλος της εξέτασης μου λέει ‘’Να πας στο καλό κυρία Ελευθερία. Δεν έχεις τίποτα στον λαιμό σου’’. Πάγωσα ολόκληρη. Τον ρωτάω εγώ πότε θα τον ξαναδώ για να λάβω την απάντηση ‘’Δεν χρειάζεται να σας ξαναδώ κυρία μου δεν έχετε τίποτα. Σε 1 χρόνο απλά πείτε στον χειρούργο σας να κάνετε μια εξέταση θυρεοειδούς.’’
Ήρθα σπίτι και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ευχαριστήσω με τον τρόπο μου τον Άγιο Εφραίμ, να του υποσχεθώ ότι όσα του έταξα θα τα κάνω πράξη και αμέσως να επικοινωνήσω με τον κύριο Μάριο Χαπέρη να του αναφέρω τα όσα έγιναν και να του ζητήσω να τα μοιραστεί με όλους εσάς. Κάπως έτσι γνώρισα και εγώ τον Άγιο Εφραίμ και θεώρησα πως με αυτόν τον τρόπο θα δοξάσω και θα δοξάσουμε όλοι μαζί το όνομα του. Εξαφάνισε στην κυριολεξία απο πάνω μου τα πάντα. Θα τον δοξάζω για όσα με αξιώσει ο Θεός να ζήσω’’.
Αυτός είναι ο Άγιος μας φίλες και φίλοι μου. Το είπα και εγώ πάμπολες φορές. Προσευχή, πίστη και εμπιστοσύνη στον ίδιο και στον Θεό μας φυσικά. Η κυρία Ελευθερία με δάκρυα συγκίνησεις μου ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε και με επιμονή μου ζήτησε να το μοιραστούμε σήμερα κιόλας όλοι μαζί. Αυτό νομίζω πρέπει να κάνουμε και εμείς τώρα και να μοιραστούμε με ΟΛΟ το κόσμο αυτό το ΜΕΓΑΛΟ θαύμα του Αγίου μας. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που ΔΕΝ γνωρίζουν την ύπαρξη του και άλλοι που ίσως να χάνουν την πίστη τους και την ελπίδα τους μετά απο μια δοκημασία που περνάνε. Αυτό θα τους δώσει δύναμη και εμείς μπορούμε να τους την μεταφέρουμε με τον τρόπο μας.
Τέλος να υπενθυμίσω πως το επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφράιμ στην Κύπρο θα είναι για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά στην Επαρχία Μόρφου, το Σάββατο και την Κυριακή 16 & 17 Οκτωβρίου στον Αστρομερίτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου με τις ευχές και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Είναι η τελευταία φορά που τα ιερά λείψανα του αγαπημένου μας Αγίου θα βρεθούν στην επαρχία της Μόρφου για προσκύνημα. Το προσκύνημα θα αρχίσει στις 8:00 η ώρα του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής. ΟΛΕΣ οι παρακλήσεις σας θα μαζευτούν και θα μεταφερθούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από εμένα τον ίδιο.
Ο Άγιος Βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Η κοινοποίηση σας θα δώσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Φιλικά,
Μάριος Χαπερης

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.