Ονομάζομαι Αντώνης Αντωνίου άκουσα τυχαία από ένα φίλο μου που πήρε τον γιό του που είχε πρόβλημα στο αυτί τού στον Άγιο Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Μετά από λίγο καιρό μου είπε και η γυναίκα μου για ένα συγχωριανό μας ότι θεραπεύτηκε από καρκίνο από τον ίδιο Άγιο και μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τον Άγιο Αββακούμ.

Στίς 11 Ιουλίου 2021 πήγα με την γυναίκα μου στο Φτερικούδι για να προσκυνήσουμε και επειδή ξέραμε ότι θα είχε αρκετό κόσμο πήγαμε με την μοτοσυκλέτα. Όταν φτάσαμε στον Φτερικούδι με έπιασε μεγάλος πόνος στην μέση πρόβλημα που είχα χρόνια και με ταλαιπωρούσε αφάνταστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έκανα και πολλές θεραπείες. Περιμέναμε με την γυναίκα μου για να σταυρωθούμε μέχρι το τέλος της λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περιμένω στην γραμμή λόγο του πόνου που είχα και λόγο του ότι ο κόσμος ερχόταν συνεχώς όλο καί πιο πολύς.

Είπα από μέσα μου Άγιε μου βοήθα με να πάρω την γυναίκα μου σπίτι με την μοτοσυκλέτα και θα έρθω μόλις είμαι πιο καλά. Και έτσι και έγινε πήγαμε σπίτι και τις επόμενες 4 μέρες ήμουν στο κρεβάτι με παυσίπονα χωρίς να μπορώ να περπατήσω και μετά από λίγες μέρες ξαναπήγα με την γυναίκα μου κατόπιν συνεννόησης με τον Γέροντα Νεκτάριο στο ησυχαστήριο για να πάρουμε την ευχή του. Εγώ μπορούσα να περπατήσω με δυσκολία είχα ακόμα ενόχληση στην μέση. Όταν φτάσαμε είπα στην γυναίκα μου ότι έχουμε ακόμα 30 λεπτά χρόνο μέχρι το ραντεβού μας με τον Γέροντα να δούμε αν είναι ανοικτή η εκκλησία στου Αγίου Νικολάου για να ανάψουμε ένα κερί. Όταν φτάσαμε στην εκκλησία όντος ήταν ανοικτή και μέσα ήταν ο μοναχός π. Αββακούμ και έλεγε την ευχή σε 2 άτομα με το χέρι του Αγίου Αββακούμ.

Πρώτα πήγε η γυναίκα μου και μετά εγω. Όταν είπε ο μοναχός την ευχή με το όνομα μου ένιωσα να αναβλύζει το χέρι του Αγίου μύρο και μια ανεξήγητη δύναμη και αμέσως δεν ένιωθα κανένα πόνο μπορούσα να περπατήσω κανονικά χωρίς καμία δυσκολία. Μόλις βγήκα έξω η γυναίκα μου με κοίταζε, το πρόσεξε αμέσως και πραγματικά δεν μπορούσα να πω τι βίωσα, είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ τον Άγιο Αββακούμ για την καλοσύνη και την αγάπη του, δοξάζω και προσκυνώ τον όνομα του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.