Μέσα σε ευχάριστο, φιλικό και οικογενειακό κλίμα τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη της Α´ κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών δημοτικού στις κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου από τον Θεοφ. Επίσκοπο Νειλουπόλεως κ. Νικόδημο και τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο.

Η κατασκήνωση αυτή την περιόδο φιλοξενεί περί τα 100 κορίτσια σε ένα χώρο ειδυλλιακό, που προσφέρεται για δραστηριότητες, παιχνίδι και άφθονο φαγητό, κυρίως όμως αξίζει να επισημανθεί ότι η κατασκήνωση φροντίζει για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών και την επαφή τους με την ελληνοορθόδοξη παράδοση.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα στελέχη και τα ομοδόπουλα και απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κάθε χρόνο πολλές οικογένειες αγκαλιάζουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως να μεταδώσει στους νέους τον λόγο του Θεού και εμπιστεύονται στην κατασκήνωση τα παιδιά τους.

Ευχήθηκε τέλος σε όλα τα παιδιά μια ευχάριστη και ωφέλιμη διαμονή κάτω από τη σκέπη του Θεού και του Αποστόλου Παύλου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.