Άγιος Ιωάννης Ρώσος: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος!

Έτσι μίλησε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στον π. Ιάκωβο. Διότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο! Μαρτυρία στους αγίους γέροντες, Ιάκωβο Τσαλίκη και π. Ευμένιο Σαριδάκη.

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος – Αφηγείται ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Ο Πόλεμος που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί είναι μια διέξοδος σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ο γέροντας μου ο Ιάκωβος ο Τσαλίκης εκοιμήθει το 1991, 21 Νοεμβρίου.

Μήνες πριν την κοίμηση του έπρεπε να πάει στον γιατρό. Και έκανε πάντοτε σταθμό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όσοι έχετε πάει στο Προκόπι Ευβοίας. Εκεί είναι άφθαρτο το λείψανο του Αγίου Ιωάννου.

Είναι μεγάλος Άγιος ο Ιάκωβος
Έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη και του μιλούσε. Όπως μιλάμε μεταξύ μας. Και του έλεγε ο Άγιος Ιωάννης τα παράπονα του από τους προσκυνητές.

Ότι του λέει έρχονται να με προσκυνήσουν εκατοντάδες αλλά βλέπω μέσα στην καρδιά τους ότι είναι λίγοι που πραγματικά πιστεύουν. Λίγοι μετανοούν. Λίγοι του λέει πάτερ Ιάκωβε είναι αληθινοί Χριστιανοί. Χάλασε του λέει ακόμα και ο χριστιανικός κόσμος.

Ο πάτερ Ιάκωβος: «Άγιε μου Ιωάννη τι θα κάνουμε κι εγώ εξομολογώ συνεχώς και βλέπω τους ανθρώπους πέφτουν αλλά σηκώνονται. Να είμαστε σπλαχνικοί Άγιε μου Ιωάννη».

Του λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: «Σύντομα θα’ ρθεις μαζί μας και εσύ αλλά μετά πρέπει να γίνει μεγάλος πόλεμος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.