Τα νέα μέτρα για την που θα ισχύσουν από αύριο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναλυτικά από αύριο ισχύει:Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 η κυκλοφορία για όλες τις ημέρεςΕναλειτουργία κομμωτηρίων με ραντεβούΕναλειτουργία αρχαιολογικών χώρων, δημόσιων πάρκων για μετάβαση έως 3 ατόμων (εκτός από τις οικογένειες) με μετακίνηση χωρίς όχημα, μόνο πόδια και ποδήλατο. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και μετάβαση με κωδικό 6Τέλεση θείας λειτουργίας σε καθεδρικό ναό εκάστου δήμου με όριο 1 πιστό/25 τ.μ. με υποχρεωτικό τεστ (Kυριακή Oρθοδοξίας, B’ Χαιρετισμοί και Ευαγγελισμος της Θεοτόκου). Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.Επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους.Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόλις δημοσιευθεί επισήμως στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική Υπουργική Απόφαση.

Πολύ πρόσφατα εντοπίστηκαν και αποσύρθηκαν απροσδιόριστες ποσότητες λευκού τυριού, που φέρεται να έχουν παραχθεί στη χώρα μας και είχαν διοχετευτεί στο λιανεμπόριο και πωλούνταν ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Γερμανίας σαν Φέτα ΠΟΠ.

Η πρακτική αυτή με κίνητρο την πρόσκαιρη κερδοσκοπία ελληνικής μάλιστα γαλακτοβιομηχανίας εκθέτει την χώρα μας στο εξωτερικό και προκαλεί την δυσφήμηση της του εθνικού μας προϊόντος.
Η πρακτική αυτή προκαλεί σοβαρό χτύπημα για τις χιλιάδες οικογένειες κτηνοτρόφων, αγροτών, συνεταιρισμών και μεταποιητών που παραδοσιακά παράγουν τη ΠΟΠ Φέτα με ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.
Η πρακτική αυτή δυναμιτίζει τις προσπάθειες της πολιτείας, των φορέων, της πρόσφατα συσταθείσας Διεπαγγελματικής Φέτας, για την θωράκιση και προστασία της φήμης της εγχώριας παραγωγής ΠΟΠ Φέτας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.