ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ : Δείγμα της εξέτασης εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις βγήκαν αρνητικές.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ : Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός, με το προσωπικό να ακολουθεί το πρωτόκολλο και να λαμβάνει άμεσα όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία, όπου άρχισε να υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις από τους γιατρούς. Στη συνέχεια και μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απομονωμένο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Παράλληλα, ενημερώθηκε το Υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο ΕΟΔΥ, ώστε να ξεκινήσει η κινητοποίηση όλου του σχετικού μηχανισμού.

Δείγμα της εξέτασης εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις βγήκαν αρνητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που ήρθε πριν από μερικές μέρες από την Κίνα και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης.

Ο άνδρας επισκέφθηκε μόνος του το νοσοκομείο, αναφέροντας στους γιατρούς τα συμπτώματα γρίπης που είχε και πως επέστρεψε από την Κίνα πριν από μερικές ημέρες.

Ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό εμφανίστηκε στον Ευαγγελισμό το μεσημέρι της Παρασκευής (07/02), ωστόσο οι εξετάσεις του νεαρού ασθενή λίγο αργότερα βγήκαν αρνητικές και έτσι έληξε ο συναγερμός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.