Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την πίστη του στο θεό αλλά και πως βλέπει τη Θρησκεία.

Περήφανος Χριστιανός Ορθόδοξος δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πίστη του στον Θεό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1

Νίκος Οικονομόπουλος: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό»
«Αναμφίβολα έχω μιλήσει πολλές φορές για την πίστη μου. Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας άνθρωπος που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και έχω ελευθερία λόγου, μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Μιλάω για καλά πράγματα”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και εξήγησε:

«Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους “γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί;” Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Είμαι ευτυχισμένος. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Υπάρχει ένα ταμπού. Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Αυτός είμαι. Εσύ μπορεί να είσαι κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους” κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.