Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη πέθανε στα 39 του χρόνια, έξι μήνες μετά τον πατέρα του.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Νίκου Φλωρινιώτη, αποχαιρετούν σήμερα τον τραγουδιστή, που πέθανε σε ηλικία 39 ετών.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ρόδον Αμάραντον – Παναγίτσα και η ταφή στο Κοιμητήριο Σχιστού. Η μητέρα του Μάχη, η αδερφή του Αννούλα αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς του, εμφανίστηκαν στον ναό συντετριμμένοι, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν, τον τραγικό χαμό του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν και ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη, Σάββας, δηλώνοντας τις προάλλες πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τον θάνατό του. Στο πλευρό τους βρίσκεται συνεχώς η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία θεωρείται μέλος της οικογένειας Φλωρινιώτη, εδώ και πολλά χρόνια.
Νίκος Φλωρινιώτης: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο»

Η αποκάλυψη για τη μάχη με την υγεία του και τον καρκίνο, είχε γίνει από τον ίδιο, λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη. «Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή» είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης τον περασμένο Ιούνιο στο «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια είχει αποκαλύψει: «Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει “Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου”… Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.