Εντυπωσιακή δράση από τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου - Το σύνθημα της εκκίνησης θα δώσει διαδικτυακά ο πρόεδρος του Συλλόγου "Ελπίδα"

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου τάσσεται ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, διοργανώνοντας μια εντυπωσιακή αθλητική δράση προκειμένου τα έσοδα της να διατεθούν στους πληγέντες της Κρήτης από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου με τίτλο «Παγωμένη Λίμνη» που διοργανώνεται από τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, την κοινότητα Λευκογείων, και τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου.

nevrokopi drasi3.jpg

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

«Τρέχουμε στο πιο κρύο μέρος της Ελλάδας στον Βορρά για τους συνανθρώπους μας σε ένα από τα πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας στον Νότο.

Τον Νοέμβριο πήραμε την απόφαση για την φιλανθρωπική διοργάνωση FROZEN LAKE – Παγωμένη Λίμνη και τα έσοδά της θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Κρήτης σε συνεργασία με το σύλλογο σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα».

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Κ. Πλατεία Λευκογείων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 πμ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την συμβολή του Δήμου μας, της Κοινότητας Λευκογείων και του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου. Την ασφάλεια των αθλητών έχει αναλάβει η Διασωστική Ομάδα Ξάνθης και η ΣΤ Κυνηγετική Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχουν πάνω από 30 εθελοντές.

Ο Προεδρος του Συλλόγου Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» θα δώσει συμβολικά διαδικτυακά το σύνθημα της εκκίνησης από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.