Ως μια «σημαντική μέρα για το χωριό του Πλατύ» χαρακτήρισε τη σημερινή ο Πρόεδρος του χωριού Κωνσταντίνος Σινάνης, «αφού στην κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμεναρχης μας κ.κ. Ιερόθεος, παρουσίασε τον νέο εφημέριο της ενορίας του χωριού, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο Σαργέντη, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του».

«Ο π. Αναστασιος είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος κληρικός με “ειδίκευση” στις σχέσεις με τη νεολαία, ο οποίος, μαζί με την οικογένειά του, μάς ήρθε από την μητρόπολη Ηλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως όπου διακωνούσε επί σειρά ετών .

Πρώτος λοιπόν θέλω να τον καλωσορίσω στο χωριό μας αναφωνώντας το “ΑΞΙΟΣ”.Να του ευχηθώ ο,τι καλύτερο στη νέα του διακονία και να τον διαβεβαιώσω πως και ως Πρόεδρος αλλά και ως απλός ενορίτης θα είμαι δίπλα του σε ο,τι χρειαστεί.

Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συγχωριανούς, όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας, να τον αγκαλιάσουμε, να τον αγαπήσουμε και να τον στηρίξουμε στο έργο του, βλέποντας τον ως τον καλό ποιμένα που την ψυχή του θα δίνει υπέρ ημών, αλλά και ως τον Σίμωνα Κυρηναίο, μιας και αυτός θα σηκώνει από σήμερα και στο εξής το σταυρό για λογαριασμό όλων των ενοτήτων του» καταλήγει η ανακοίνωση του Προέδρου του Πλατύ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.