Έντονα αντέδρασε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην επιτυχημένη εκδήλωση κατά τον αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Ιωάννινα.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Μονή Ντουραχάνης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων, ο Σύλλογος Τριτέκνων, η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, ο Ορθόδοξος Σύλλογος «Απόστολος Παύλος» και η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», και τελούσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι η Νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «τοπική αρχιεπισκοπή» και σκοταδιστικά κινήματα.

Η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στο Facebook:

Παρέμβαση της Νεολαία Συριζα Ιωαννίνων απέναντι στο σκοταδιστικό κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», που οργάνωσε χθες (Σάββατο 22/2) μία μεσαιωνικής έμπνευσης εκδήλωση, με τη συνδρομή της τοπικής Αρχιεπισκοπής.

Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αναφαίρετο για κάθε γυναίκα και το κράτος έχει την υποχρέωση να παρέχει όλα τα μέσα που θα επιτρέπουν την άσκησή του με ασφάλεια.

Κανένας νόμος, καμία εκκλησία δεν μπορεί να μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή, περιορίζοντας ασφυκτικά την ελευθερία αυτοδιάθεσης.

Τα σώματά μας, μας ανήκουν!

Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι η Νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «τοπική αρχιεπισκοπή» και σκοταδιστικά κινήματα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.