ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα συγκλονιστική μαρτυρία θαύματος με το μύρο της Παναγίας Παρηγορήτριας από τον Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνα έστειλε η Χλόη Λεών στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ονομάζομαι Χλόη Σ. Λεών και είμαι 57 ετών από τη Νέα Ζίχνη Σερρών. Πριν από ενάμιση χρόνο διαγνώσθηκα με Εκκόλπωμα Γυναικείας Ουρήθρας το οποίο είναι η πρόπτωση τμήματος βλεννογόνου της ουρήθρας στο κολπικό τοίχωμα σαν σάκος που επικοινωνεί με τον αυλό της ουρήθρας.

Αντιμετώπιζα για αρκετό καιρό πολύ έντονους πόνους, αποβολή ούρων μετά την ούρηση, αιμορραγία και ακράτεια.

Μετά τη δακτυλική εξέταση του κόλπου από τον Γιατρό μου, Περικλή Στασινόπουλο, με πληροφόρησε πως η αντιμετώπιση γίνεται χειρουργικά με την πλήρη αφαίρεση του εκκολπώματος και την ανακατασκευή των περιουρηθρικών ιστών.

Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί και μετά από παρότρυνση της ξαδέλφης μου που μένει Ζωγράφου Αθήνα, πήγαμε στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα όπου περοσκυνήσαμε και λάβαμε το Άγιο Μύρο από την Θαυματουργή Δακρύζουσα Παναγία Παρηγορήτρια.

Μετά από 12 περίπου ημέρες επισκέφθηκα το νοσοκομείο όπου έπρεπε να μου κάνει ξανά ο κος Στασινόπουλος μια εξέταση σαν μαγνητική για να δει που βρισκόμαστε.

Και το θαύμα έγινε, με έκπληξη ακόμη και ο ίδιος μου είπε πως η εξέταση είναι καθαρή και το ογκίδιο δεν υπάρχει. Έως και εκείνος ο επιστήμονας μίλησε για θαύμα, έκανε το Σταυρό του και είπε πως δεν του έχει ξανατύζει κάτι τέτοιο.

@ekklisiaonline

Έλαβαν το μυρο της παρηγορητριας – Πλήθη λαού στο Βυρωνα#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.83 (6 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.