Καλησπέρα σας,-Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και με τους αναγνώστες σας το σημερινό θαύμα που μας γνωστοποιήθηκε εχθές. Προηγήθηκε διαδρομή στο Άγιον Όρος αρχές Οκτώβρη μετά από όραμα του γιού μου, ο οποίος λόγω Κορωνοιού δεν είμασταν σίγουροι αν θα πηγαίναμε τελικά. Βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε ένα δρόμο διχάλα και δίπλα καθόταν μια γερόντισσα.

Γυρνάει ο γιος μου και την χαιρετάει λέγοντας από που να πάω γιαγιά;

Και εκείνη του δείχνει τον δρόμο που ξαφνικά προβάλει στο βάθος του ο Άθως. Έτσι και κανονίσαμε να πάμε. Ακολούθησε προσκύνημα στην Παναγία την Γοργουπήκοο, στην Παναγία την Κεχαριτωμένη μονής Ξενοφώντος με τον καλό μας γέροντα εκεί, ο οποίος μας πρότεινε και τελικά αξιωθήκαμε και πήγαμε και στο Άξιον Εστί και τη μονή Αγίου Ανδρέα.

Τελειώσαμε το προσκύνημα φθάνοντας στο κελί του Γέροντα Παϊσίου. Αφήσαμε πίσω το Άγιον Όρος με ψυχή καθαρή και εξαγνισμένη από το άγιο μέρος, με πολύ πιο δυνατή πίστη και σιγουριά. Οι προσευχές μας όπως και των πατέρων στη Μονή ξέραμε ότι είχαν εισακουσθεί. Εχθές λοιπόν (10 Μαρτίου 2021) είχαμε ραντεβού με τη γιατρό να δει τις μαγνητικές του γιου μου που διαγνώσθηκε εδώ και 1 χρόνο με ΣκΠ.

Η γιατρός μονολογούσε συνεχώς πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει πρόβλημα πια, βλέποντας ξανά και ξανά τη μαγνητική εγκεφάλου, καθαρή χωρίς πρόβλημα.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ασθενείς και οδοιπόρους, παιδιά και ηλικιωμένους πίστη δυνατή χωρίς το κακό και τον φόβο μέσα μας και η Παναγία και ο Θεός θα μας δείξουν τον δρόμο.

Ν.Π.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.