ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Πλήθος πιστών κατακλύζει καθημερινά την Εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας στην Αττική.

Έχουμε έρθει από Καλαμάτα να προσκυνήσουμε την εικόνα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, πήγαμε προσκυνήσαμε και είδαμε όντως ότι το μάτι το άνοιξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Ταξιάρχης.

Κόλλησε η μπλούζα στην εικόνα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

Εγγονός άρρωστης γυναίκας ομολογεί στην κάμερα: Έδωσε η μητέρα μου αυτήν εδώ την μπλούζα της γιαγιάς μου να τη φέρω στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και μόλις την πλησίασα στην εικόνα κόλλησε πάνω της. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, βοήθεια σε όλον τον κόσμο.

@ekklisiaonline

Κόλλησε η μπλούζα πάνω στην εικονα του Αγιου Ιούδα Θαδδαιου#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.