Σε αυτοκτονία οδηγούν τα πρώτα ευρήματα της αστυνομία η οποία ανακάλυψε το πτώμα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» σε τοποθεσία μεταξύ των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Ο επιχειρηματίας Δογιάκης έφερε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι των 9mm που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του. Το βράδυ της Κυριακής ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί αφήνοντας κάποιο σημείωμα με το οποίο καθιστούσε κληρονόμο τον αδερφό του. Είχε τηλεφωνήσει και στη γυναίκα του για να πληροφορηθεί εάν η μητέρα του είχε πάρει τα φάρμακά της. Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε αφού πρώτα είχε παραστεί καλεσμένος σε έναν γάμο. Μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

Η αστυνομία, αφού αναζήτησε τον επιχειρηματία μετά και το “Missing Alert” που εξεδόθη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εντόπισε το πτώμα του 53χρονου την Τρίτη, σε δασώδη τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, πεσμένο μπρούμυτα δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, όμως αναμένονται τα επίσημα στοιχεία μετά από την εξέταση των Αρχών και του ιατροδικαστή που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.