Συνεχίζει την λειτουργία του με πολλαπλές δράσεις το νεοσύστατο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας της Κινητής Μονάδας Καρδίτσας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ανταποκρινόμενα στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών της τοπικής κοινότητας, διευρύνουν το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας μέσω του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος, καλύπτοντας ανάγκες σε όλο τον Νομό Καρδίτσας. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου και με τον Δήμο Παλαμά, η ομάδα του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη και κάθε Πέμπτη, ώρες 13:00 -18:00, στο Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου και στο Κέντρο Κοινότητας Παλαμά αντίστοιχα, όπου θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της κατόπιν ραντεβού σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και φορείς.

Συγκεκριμένα, θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής, μαθησιακής ενίσχυσης, ενημέρωσης και πρόληψης μέσω εξατομικευμένων παρεμβάσεων βασισμένων κατόπιν αξιολόγησης στις ανάγκες του κάθε παιδιού και εφήβου. Στόχος είναι η υποστήριξη των παιδιών και των εφήβων, τόσο σε θεραπευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πρώιμης παρέμβασης, διασφαλίζοντας και προάγοντας την προσωπική τους ανάπτυξη, ενώ παράλληλα μέσω των συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τους γονείς, ενδυναμώνεται η επάρκεια της οικογένειας, προάγοντας την ομαλή προσαρμογή των μελών τους στο ευρύτερο περιβάλλον.

Για ραντεβού ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να προσέλθετε στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Μουζακίου, κάθε Τετάρτη 13.00-18.00 και στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Παλαμά, κάθε Πέμπτη 13:00-18:00 ή να καλέσετε στο τηλέφωνο της δομής 2441022310 (εσωτ. γραμμή 2).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.