Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για μη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού πραγματοποίησαν στη Λάρνακα το απόγευμα πολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιας κρατώντας πανό, και φωνάζοντας συνθήματα.

Οι διαμαρτυρόμενοι απέκοψαν για 3 ώρες την κυκλοφορία, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στην περιοχή, με την Τροχαία να κλείνει τον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και τους οδηγούς που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι για αρκετές ώρες εντός των οχημάτων τους. Ορισμένοι εξ αυτών θα μετέβαιναν στο νοσοκομείο και άλλοι στο αεροδρόμιο.

Πολίτες εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την ταλαιπωρία. Η ώρα 6 το απόγευμα η Τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Αριθμός διαμαρτυρομένων παρέμεινε στον χώρο με κάποιους να ανάβουν φωτοβολίδες, ενώ στην περιοχή βρισκόταν αστυνομική δύναμη.

Γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και άλλοι πολίτες διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Πάφου κατά της επιβολής της χρήσης μάσκας στα μικρά παιδιά.

Με πανό και πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα κατά της χρήσης της μάσκας σε μικρά παιδιά, οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν την αλλαγή της απόφασης που επηρεάζει τα παιδιά των δημοτικών σχολείων.

Υποστήριξαν δε ότι το συγκεκριμένο μέτρο καταπατεί το δικαίωμα ελευθερίας των μικρών παιδιών και κάλεσαν το Κράτος να αναθεωρήσει την απόφαση του.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου και στη συνέχεια στην Επαρχιακή Διοίκηση.

Ολόκληρώθηκε χωρίς αρνητικά παρεπόμενα και υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.