Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κατηγόρησε την Αθήνα ότι ευθύνεται για την ένταση, με παράνομες απαιτήσεις, προκλητικές ενέργειες και επιθετική ρητορική.

Με νέες απειλές κατά της Ελλάδας επανήλθε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που κατηγόρησε την Αθήνα ότι αυξάνει την ένταση με παράλογες και παράνομες απαιτήσεις, προκλητικές ενέργειες και επιθετική ρητορική.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Χουλουσί Ακάρ με τη συμμετοχή της ηγεσίας του τουρκικού στρατού, ο ίδιος ανέφερε ότι η Τουρκία κάνει προσπάθειες για να συμβάλλει στην περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη.

Σε υψηλούς τόνους, υποστήριξε ότι σε κάθε είδους άδικες και παράνομες ενέργειες της Ελλάδας, η Τουρκία έδωσε την απαραίτητη απάντηση σε διπλωματικό επίπεδο, στο πεδίο και στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας. «Δεν είναι ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε οποιοδήποτε τετελεσμένο γεγονός. Θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τη στάση τους. Επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων μέσω του διαλόγου και διδαχτείτε από την ιστορία. Όσοι θέλουν ένα καλύτερο “αύριο” θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα λάθη του χθες και του σήμερα», τόνισε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.