Το σύνδρομο Budd-Chiari αποτελεί μία σπάνια νόσο με απρόβλεπτη εξέλιξη… Εχει ξεκινήσει εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια… Είναι σπάνια περίπτωση.

Εχει υποβληθεί ήδη σε τέσσερα χειρουργεία για την τοποθέτηση «tips» στις αρτηρίες του ήπατος (είναι σωληνάκια που μπαίνουν στο συκώτι για να μην βουλώνουν οι ηπατικές φλέβες). Αλλά εκτός ότι βουλώνουν τα tips βούλωσαν πλέον όλες οι αρτηρίες/ φλέβες του ήπατος… Εχει κάνει ηπατομεγαλία, δηλαδή έχει μεγαλώσει υπερβολικά το συκώτι.

Θα μπορούσα να σας αραδιάσω ακόμα πολλές πληροφορίες για την ασθένεια και για την κατάστασή της. Ομως θα πω μόνο αυτό που βλέπω εγώ με τα μάτια μου. Είναι τόσο νέα και στους νέους δεν ταιριάζει ένα δωμάτιο νοσοκομείου, τους ταιριάζει ζωή.

Επείγει μεταμόσχευση ήπατος αλλιώς κινδυνεύει πραγματικά. Οικονομικά είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει η οικογένεια, η οποία λόγω της κατάστασης έχει εξασθενήσει οικονομικά.

Εστω και μία μικρή βοήθεια είναι μεγάλη για εκείνη.
Για την φίλη μας Μέρσα έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός από τον Παλλημνιακό Φιλανθρωπικό Σύλλογο (Panlemnian Philanthropic Ass.) στην Τράπεζα Alma Bank και ο αριθμός είναι 0120026384.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.