ΗΠΑ : Σε εξέλιξη η τελετή των εγκαινίων του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη.

LIVE ΕΔΩ
Μέγας Εσπερινός τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη, στις 3 Ιουλίου 2022, όπου σήμερα αναμένεται να τελεστούν τα εγκαίνια του ναού.
Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Πορφύριο, ο οποίος παράγγειλε και δώρισε ένα πλήρες σύνολο περίτεχνων στολισμών του ιερού για τον Άγιο Νικόλαο.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού παρευρέθησαν επίσης αρκετοί θρησκευτικοί ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος Gabriele G. Caccia, ο Επίσκοπος κ. Ειρηναίος, της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, ο Επίσκοπος κ. Saba, της Γεωργιανής Αποστολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Βόρεια Αμερική, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Vicken Aykazian, της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης κ. Ζαχαρίας Νικόλοβος, της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Συρίας Malankara. Παρών ήταν και ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου, κ. Πρόδρομος.

Ο Αγιασμός του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου στις 9:30 π.μ. (ώρα ΗΠΑ).

Για να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://stnicholaswtc.org/consecration-of-saint-nicholas…/

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.