Όπως κάθε ελεύθερος άνθρωπος είχα και εγώ δικαίωμα να εκφέρω γνώμη για όσα προβάλλονται δημόσια στην τηλεόραση και αφορούν την κοινωνική ζωή του τόπου.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαο Γκούσιο εναντίον του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για την αντίδραση του Ιερέα στο φιλί που αντάλλαξε με άνδρα στο XFACTOR.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Όπως κάθε ελεύθερος άνθρωπος είχα και εγώ δικαίωμα να εκφέρω γνώμη για όσα προβάλλονται δημόσια στην τηλεόραση και αφορούν την κοινωνική ζωή του τόπου.

Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν μείωσα κανέναν, δεν εξύβρισα κανέναν.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος σε χθεσινή του τηλεοπτική παρέμβαση με στοχοποίησε ειδικώς ΜΗ σεβόμενος τα Ιερατικά μου καθήκοντα και ανέφερε κατά λέξη: «Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

Την ως άνω αναφορά θεωρώ προσβλητική, συκοφαντική και πως δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Έχω 23 χρόνια στο λειτούργημα του Κληρικού, ουδέποτε ετέθη το ήθος μου σε αμφισβήτηση, ουδέποτε έδωσα δικαίωμα να χαρακτηρισθεί η οικογένειά μου. Μέσω του νομικού μου συμβούλου κ Καραγιάννη θα καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και αγωγή.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.