Τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα εντοπίζονταν καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα την επαγρύπνηση των αρμόδιων Αρχών.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ – ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ- Τοπικές ιστοσελίδες ενημέρωσης αναφέρουν πως στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.

Τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα εντοπίζονταν καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα την επαγρύπνηση των αρμόδιων Αρχών.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκαν 24 κρούσματα κορωνοϊου σε βιομηχανία της περιοχής. Συνολικά ελήφθησαν 120 δείγματα από εργαζόμενους και ο έλεγχος τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνουν έλεγχοι στην περιοχή και τα γύρω χωριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης σε συγγενείς και κοντινά πρόσωπα με τα οποία ήρθαν σε επαφή τα κρούσματα.

Το εργοστάσιο έχει σφραγιστεί ήδη από την Παρασκευή όταν εντοπίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα και έγιναν τα τεστ σε 120 εργαζομένους. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα περισσότερα από τα 24 κρούσματα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.