ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΞΑΦΝΙΚΟ προσκύνημα του τ βουλευτή και νυν αντιπρόεδρο του Πατριωτικού Συνασπισμού, Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΤΩΡΑ:

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του νέου πολιτικού σχηματισμού με το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός», ο τ βουλευτής και νέος μπαμπάς! Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσήλθε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ για να προσκυνήσει τον Άγιο.

Ο τ βουλευτής περίμενε στην ουρά, πήρε την ευλογία από τις Γερόντισσες της Μονής και με συστολή και συγκίνηση προσευχήθηκε ενώπιον του σκηνώματος του Αγίου Εφραίμ.

Στο Μοναστήρι την ίδια στιγμή βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον βουλευτή. Ο κος Μπογδάνος τόνισε πως είχα ανάγκη να έρθω να προσκυνήσω, το κάνω συχνά σχεδόν κάθε δυο μέρες πολύ πριν εκλεγώ βουλευτής.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης με τη σειρά του ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο καλή επιτυχία στο νέο του πολιτικό εγχείρημα, όπως και σε κάθε κόμμα που κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο. Μακάρι να γίνει το καλύτερο για τους πολίτες και να υπάρξει σταθερότητα και ανάπτυξη, συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

https://www.youtube.com/shorts/TJde7WEnuWs

https://www.youtube.com/shorts/7F73l_WNvOw

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.